Contacteer  ons
ORR Oost-Vlaamse Reclame Regie | een sterke regie voor sterke acties

LIFESTYLE

Tendens staat voor een frisse blik op mode, design, wonen, gastronomie en alle andere lifestyle-gebieden. We kijken mee over de schouder van insiders en selecteren dé trends die je wil weten. Van catchy hypes over praktische nieuwigheden tot tijdloze finesse. Tendens, dat is glitter en glamour maar ook down to earth en steeds stijlvol inspirerend.

Deze rubrieken komen alvast aan bod:  Beauty & Wellness, Culinair, Design & Interieur, Fashion Kids, Mobiliteit, Multimedia, Ontspannen, Outdoor & Tuinen, Reizen, Shopping, Wonen

UITZENDMOMENT

Telkens van zaterdag 9u tot en met zondag 18u. Herhalingen van maandag tot en met vrijdag tussen 12u en 17u30, min. 1/dag
Bekijk Tendens ook online via www.tendensinspireert.be of www.avs.be

COMMERCIËEL

Wilt u een directe link naar een lifestyle-minnend publiek? Dan is Tendens uw mediapartner! Relevante redactionele reportages worden naadloos gemixt met boeiende commerciële boodschappen.

Interesse ?chantal.dereu@orr.be

PUBLIREPORTAGES
De publireportages van Tendens maken van uw naam of merk een hot item.
Ze geven u de kans om uw bedrijf, product of merk op een aantrekkelijke, dynamische manier aan de kijker voor te stellen en er actief promotie voor te voeren.
 

TENDENS FASHION
Het bekende model Emma Gelaude bezoekt uw winkel en ontdekt er de collectie, past verschillende outfits, gaat in gesprek met de zaakvoerder en/of personeel, geeft en krijgt leuke tips.
De voorstelling van de winkel en de collectie gebeurt op een spontane manier a.h.v. een professionele publireportage . In de rubriek Tendens Fashion wordt telkens één publireportage exclusief uitgezonden .

TENDENS COCKTAIL
Organiseert u een lifestyle happening of beurs? Komt de opening van uw galerij of trendy zaak er aan ?
Dan komt Tendens graag langs om verslag - anderhalve minuut -  uit te brengen van de hoogtepunten van het gebeuren.
 

TENDENS LIFESTYLE SPOTS
Uw verhaal wordt in 30" verteld maar maakt van uw naam of merk een hot item. Uw doelpubliek zal écht geraakt worden. Uw bedrijf, product of merk wordt op een aantrekkelijke, dynamische manier aan de kijker voorgesteld en er wordt actief promotie gevoerd. De spot wordt 5 weekends naar keuze uitgezonden in de reclameblokken en dit binnen een periode van 3 maanden

TENDENS UITTIP
We presenteren uw evenement als Uittip in het lifestyleprogramma Tendens middels een aantrekkelijke, grafische weergave van de belangrijkste informatie rond het evenement (wie, wat, waar).
Het bericht wordt auditief ondersteund. Er is ruimte voor één foto/campagnebeeld. Sponsorvermeldingen zijn niet mogelijk.